Schoolteams

Stedelijk Onderwijs is een grote werkgever. We zijn zelfs de grootste onderwijsverstrekker in de regio.  Groot zijn heeft zo zijn voordelen: we kunnen leren van elkaar, we hebben diverse functies en jobmogelijkheden, iedereen kan rekenen op bijscholing en ondersteuning. Bij Stedelijk Onderwijs sta je er dus nooit alleen voor. Je werkt altijd in een team. Sterke teams zijn voor onze organisatie cruciaal. Niet alleen omdat je samen méér kan, maar ook omdat samenwerken plezanter en motiverender is.  

Mogelijkheden 

Geen twee scholen of teams zijn hetzelfde. Het ene schoolteam is klein en divers, het andere groot, multidisciplinair of juist heel ervaren. Zo heeft elke school, naast lesgevers, ook nood aan andere profielen. In buitengewone scholen zoeken we vaak orthopedagogen, logopedisten of kinesisten. Maar ook sterke beleidsmedewerkers, coördinatoren, kinderverzorgers, muzikanten of secretariaatsmedewerkers zijn noodzakelijk in een school of academie. Je vindt bij ons dus ongetwijfeld de job en de school die op jouw lijf geschreven is.  

70 kleuter- en lagere scholen

Al onze basisscholen zijn uniek: met een eigen visie en aanpak. Er is altijd een stedelijke school in de buurt. Schoolmedewerkers kiezen zelf wat het beste bij hun past. 

14 buitengewone scholen

Onze schoolteams van onze stedelijke buitengewone scholen brengen het beste in kinderen naar boven. We bieden alle types aan voor kinderen met een beperking. 
 

19 secundaire scholen

en ook nog Werkend Leren - Verpleegschool Antwerpen - Koninklijke Balletschool 

In onze 140 studierichtingen vinden schoolmedewerkers zeker een job die helemaal bij hen aansluit. Samen gaan we op zoek naar de beste versie van elke leerling. 

Centrum voor volwassenenonderwijs Encora

Bij ons kan je levenslang leren: van ambachten tot ICT, van techniek tot talen. Voor iemand die op zoek is naar een carrièrewending, een diploma wil halen of zichzelf wil bijscholen. En jij kan hen helpen als leerkracht. 

 

7 Academies

Verspreid over een 40-tal locaties, bieden de stedelijke Academies meer dan 120 opleidingen muziek, woord, dans of beeld aan. Zet jij mee je creativiteit in als leerkracht voor jong of oud?