Kom lesgeven aan de schatten van 't stad

Ze zijn met meer dan 55.000: de leerlingen en cursisten die les volgen in één van onze scholen. Wij noemen ze de schatten van ’t stad. Want zo zien wij ze. Of ze nu nieuwsgierig, piepjong, getalenteerd of gepensioneerd zijn… één ding hebben ze alvast gemeen: ze leven in de stad en dragen een rugzak gevuld met grootstedelijke bagage. Ieder met zijn of haar persoonlijke ervaring en kijk op de wereld. Dat maakt hen schatrijk. Zie jij ook dat potentieel? Dan wordt lesgeven aan de schatten van ’t stad ook jouw missie.

Waarom lesgeven aan onze schatten?

Gewoon omdat wij stedelijkheid uitademen. Al 200 jaar lang zijn we sterk in onderwijs in de stad. Met meer dan 120 scholen bouwen we mee aan de toekomst van al die schatten én die van de stad. Lesgeven bij ons betekent impact hebben, samen in team het verschil maken. Vertrouwen is de start van alles. Die krijg je zodat je kan groeien in je job. Want niemand heeft gezegd dat werken voor de schatten van ’t stad gemakkelijk is!

Afbeelding
Schattenvantstad
Afbeelding
Schattenvantstad

Overweeg je een job als leerkracht?

Wil je jouw expertise ook delen met de schatten van ’t stad (maar heb je nog geen lerarendiploma)? Dan is het misschien tijd om de overstap te wagen naar het onderwijs.
We organiseren voor (potentiële) zij-instromers geregeld infosessies zodat je goed geïnformeerd de stap kan zetten.

Samen

Wij geloven in onze teams. Straffe leerkrachten maken samen het verschil. Je kan daarin groeien. Op jouw tempo. En in balans met je persoonlijk leven.

Impact

We geven je ruimte om jezelf te zijn en je ding te doen. Elke dag impact hebben op de toekomst van de schatten van 't stad, daar doe je het voor!

Variatie

We hebben dan ook heel veel diverse talenten en jobs nodig. Afwisseling verzekerd.

Kansen

Stedelijk Onderwijs staat niet stil. Jezelf blijven uitdagen, is nodig. Bij ons krijg je ook de kans en de mogelijkheden om bij te scholen en te groeien.

Vertrouwen

Vertrouwen krijgen is de start van alles. Wij geloven in jou, net als jij en je team in onze leerlingen geloven.