Word jij onze collega?

Je komt, net als 6.500 andere collega’s, terecht in een stedelijke school, academie, centrum of een ondersteunende dienst. Samen vormen we een groot netwerk van (school)teams. Stedelijk Onderwijs is dan ook een grote werkgever. We zijn zelfs de grootste onderwijsverstrekker in de regio.   

Groot zijn heeft zo zijn voordelen: we kunnen leren van elkaar, we hebben diverse functies en jobmogelijkheden, iedereen kan rekenen op ondersteuning. Zo heeft Stedelijk Onderwijs ondersteunende diensten die schoolteams helpen bij allerlei zaken zoals HR, boekhouding, communicatie of pedagogische begeleiding.  

In team

Bij Stedelijk Onderwijs sta je er nooit alleen voor!! Je werkt altijd in een team. Sterke teams zijn voor onze organisatie cruciaal. Niet alleen omdat je samen méér kan, maar ook omdat samenwerken plezanter en motiverender is.   

Elk team is anders. En toch zijn er een aantal zaken die ons binden: we delen dezelfde waarden en we delen dezelfde ambities om onze leerlingen maximaal te laten leren. Elke medewerker draagt daartoe zijn of haar steentje bij.   

Iedereen leider

Daarom investeert Stedelijk Onderwijs sterk in leiderschap. Niet alleen voor onze directeurs, maar voor elke medewerker. Iedereen moet de kans krijgen om mee te denken, samen oplossingen te zoeken, eigenaarschap op te nemen en zelfs mee beleid te maken.  

Zo kan je deelnemen aan opleidingen, thematische netwerken, leernetwerken, de zomeracademie, leiderschapstrajecten, … Maar ook in jouw team kan je ongetwijfeld bijdragen aan oplossingen die niet strikt tot jouw takenpakket behoren.