Welkom

Elk begin is spannend. Maar als je je welkom voelt, is de grootste horde genomen. We ontvangen je alvast met open armen.

Niemand start alleen!

Stedelijk Onderwijs zet sterk in op het professionaliseren van al zijn medewerkers. Aanvangsbegeleiding is dé start van dit professionaliseringsproces. 

Je krijgt niet alleen begeleiding in de school, we voorzien ook schooloverstijgende aanvangsbegeleiding. Je ontmoet collega's uit andere scholen en kan expertise delen.

Aanvangsbegeleiding

Lesgeven bij ons betekent impact hebben, samen in team het verschil maken. Vertrouwen is de start van alles. Die krijg je zodat je kan groeien in je job. Want niemand heeft gezegd dat werken voor de schatten van ’t stad gemakkelijk is!

Als starter steunen we je dan ook intensief in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Via wegwijs-, werk- en leerbegeleiding, versterken we je in je lerarenloopbaan. Op school krijg je een eigen mentor en zullen een aantal collega's je wegwijs maken in je praktische en onderwijskundige taken. 

Daarnaast kunnen alle (beginnende) medewerkers, schoolteams, mentoren, directeurs, … ook rekenen op de ondersteunende diensten van Stedelijk Onderwijs. Zij organiseren ook schooloverschrijdende onthaaldagen en een aanvangsbegeleiding. 

Wil je op de hoogte blijven van vacatures? 
Maak dan een job alert aan. Je krijgt dan per mail een melding van nieuwe vacatures op jouw maat. 

Afbeelding
leerkrachten