Heb je ervaring met leidinggeven en wil je jouw ervaring graag inzetten in een school, academie of centrum? Binnen onderwijs zijn er verschillende leidinggevende rollen waarin je aan de slag kan: directeur, adjunct-directeur, technisch adviseur coördinator (TAC), coördinator CLB…

Heb je ervaring in leidinggeven maar niet in het onderwijs? Heb je al eens gedacht aan de rol van schoolleider?

Op 11 maart 2024 organiseren we een infomoment voor zij-instromers in de rol van schoolleider.
Afbeelding
Leerkrachtenteam

Infomoment voor zij-instromers in de rol van schoolleider

Het infomoment voor zij-instromers gaat door op maandag 11 maart 2024 en start om 18 uur in ons administratief centrum (Frankrijklei 71, 2000 Antwerpen).  Hier vertellen we hoe we onze visie verbinden met de rol en het profiel van onze schoolleiders.
Tijdens dit infomoment:

  • Legt het team van Rekrutering & Selectie uit waar we precies naar op zoek zijn en hoe de selectieprocedure verloopt.
  • Delen de Netwerkdirecteurs (verantwoordelijk voor clusters van verschillende scholen) inzichten over de taken en de context van het schoolleiderschap.
  • Zijn er schoolleiders aanwezig die vanuit andere sectoren zijn ingestroomd. Na het plenaire gedeelte kan je hen persoonlijk aanspreken en je eigen vragen stellen.

Wat verwachten we van jou?

  • Significante ervaring in leidinggeven.
  • Affiniteit met lesgeven, onderwijs, kinderen en/of jongeren.
  • Minstens een Bachelor-diploma.
  • Bij voorkeur pedagogisch-didactische bagage.

Wat mag je van ons verwachten?

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het plenaire infomoment op 11 maart om 18 uur in ons administratief centrum op de Frankrijklei 71-73, 2000 Antwerpen. Na het plenaire gedeelte is er ruimte om persoonlijke vragen te stellen aan de aanwezige ervaringsdeskundigen.