Klaar om elke dag het verschil te maken?

Of je nu pas afgestudeerd bent of op zoek naar een carrièreswitch: bij ons vind je ongetwijfeld een lesplek én een team dat bij jou past. Als kleuteronderwijzer, leerkracht wiskunde, praktijkleerkracht, pianoleraar of lesgever in  het volwassenenonderwijs.... Je mogelijkheden zijn legio met meer dan 120 scholen en academies verspreid over de stad. Elke school heeft zijn eigen 'schatten'. Zo noemen wij onze 55.000 leerlingen, cursisten en studenten. Want voor welke klas vol schatten je ook staat, we beloven je een rijke en uitdagende job. 

Kom lesgeven aan de schatten van ’t stad

Eén ding hebben al onze schatten alvast gemeen: ze leven in de stad en dragen een rugzak gevuld met grootstedelijke bagage. Ieder met zijn of haar persoonlijke ervaring en kijk op de wereld. Dat maakt hen schatrijk. Zie jij ook dat potentieel? Dan wordt lesgeven aan de schatten van ’t stad ook jouw missie.

Waarom lesgeven aan onze schatten?

Gewoon omdat wij stedelijkheid uitademen. Al 200 jaar lang zijn we sterk in onderwijs in de stad.  Lesgeven bij ons betekent impact hebben, samen in team het verschil maken. Vertrouwen is de start van alles. Die krijg je zodat je kan groeien in je job. Want niemand heeft gezegd dat werken voor de schatten van ’t stad gemakkelijk is!

Afbeelding
leerkrachten

Wil je op de hoogte blijven van vacatures? 
Maak dan een job alert aan. Je krijgt dan per mail een melding van nieuwe vacatures op jouw maat. 

Afbeelding
Leerkrachtenteam